OM OSS FLYTTEGUIDEN

Om oss Flytteguiden
Om oss Flytteguiden

HVEM VI ER...

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner over hele landet. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer som gjør at man finner veien til nye omgivelser. 

Våre kunders ønsker er det sentrale fokuset. Vi mener at det er nødvendig å digitalisere flyttebransjen med transport og boligbransjen for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Derfor har vi et ekstra fokus på teknologi og data!

Vår forenklingjøring med å bestille flytting skal være like nektet som å kjøpe en billig flybillett eller bestille en pizza online. Har du noen tanker eller ideer om hva som kan forenkle bestillingsprosessen enda bedre eller enda mer brukervennlig blir vi veldig glade for slike tilbakemeldinger.

Vår visjon er å forbedre flyttebransjens anseelse og arbeide i mot svart arbeid og betaling.

Ulike nettsteder drevet av Flytteguiden

  • Fraktbørs.no er en  2-veisportal for utveksling av varer, gods og kjøretøy som drives av et intelligent system og database hovedsaklig for flytte og transportbransjen. Tjenesten er gratis og kan benyttes av både bedrifter og private.
  • Adresseendring123.no Send flyttemelding med kun ett skjema til selskaper, venner og familie på 1-2-3
  • Flyttebyrånorge.no er en flyttebyrå-katalog hvor du kan søke opp et bestemt flyttebyrå i Norge. Gi anmeldelser og vurderinger med stjerner. Hjelp andre som skal bestille et flyttebyrå.
  • Flyttebyrå.no gir forbrukerne mye relevant informasjon og tips om flytting og det som naturlig tilhører tjenesten. Flyttebyrå.no er en nasjonal hjemmeside, høyt rangert på søkemotorer over hele Norge.


HVA NÅ? Kom i gang med:

 

Ta kontakt med oss

Flytteguiden
Waldemar Thranes gate 63, 0173 Oslo

Telefonnummer
(+47) 81521021

E-post
info@flytteguiden.no